Διασφαλίστε την καλύτερη δυνατή απόδοση του Spa του ξενοδοχείου σας.

Με τις εγκαταστάσεις αναψυχής και Spa να έχουν γίνει απαραίτητη προϋπόθεση τόσο για τους leisure όσο και για τους business επισκέπτες, τα περισσότερα ξενοδοχεία αναπτύσσουν ολοένα και πιο εξελιγμένες εγκαταστάσεις για να προσελκύσουν αυτούς τους επισκέπτες και να δημιουργήσουν πρόσθετες πηγές εσόδων.

Η επίτευξη της ανάπτυξης των εσόδων για τα ξενοδοχεία επιτυγχάνεται όχι μόνο από την παροχή θεραπειών και συναφών προγραμμάτων ευεξίας, αλλά και με την αύξηση της πληρότητας του ξενοδοχείου λόγω των υπηρεσιών αυτών και την αύξηση του ύψους της δαπάνης ανά πελάτη ανά διαμονή.

Διαχείριση Spa

Η 3d παρέχει συνεχή υποστήριξη και διασφαλίζει την μέγιστη απόδοση του Spa μέσω των ολοκληρωμένων λύσεων διαχείρισης ή μέσω υπηρεσιών υποστήριξης για συγκεκριμένες ενέργειες ή έργα. Όπως κάθε άλλη επιτυχημένη επιχείρηση, έτσι και το Spa απαιτεί σχεδιασμό και εκτέλεση υγιούς στρατηγικής, συστηματική ανάλυση και συνεχείς ενέργειες βελτίωσης των υπηρεσιών και των αποτελεσμάτων. Η 3d προσεγγίζει κάθε περίπτωση ξεχωριστά και παρέχει εξειδίκευση και εμπειρία που μεταμορφώνουν το Spa σε μια κερδοφόρα επιχείρηση.

  • Κάθε Spa είναι πάντα σχετικό με την ταυτότητα του ξενοδοχείου, τον προορισμό και την τοπική κουλτούρα, δημιουργώντας μοναδικές εμπειρίες για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου.
  • Η 3d συνεργάζεται με όλες τις μεγάλες εταιρείες καλλυντικών και προϊόντων spa. Για κάθε spa επιλέγουμε και προτείνουμε τους κατάλληλους συνεργάτες για να διασφαλίσουμε την καλύτερη σχέση υπηρεσίας, ποιότητας και τιμής σε συνάρτηση με την εικόνα του ξενοδοχείου και το προφίλ των πελατών του.
  • Σχεδιάζουμε και εκτελούμε διαφημιστικές ενέργειες για τους πελάτες του ξενοδοχείου αλλά και εξωτερικούς πελάτες και σε συνδυασμό με τα συστήματα πωλήσεων που εφαρμόζουμε, διασφαλίζουμε πως εκμεταλλευόμαστε κάθε ευκαιρία για πώληση θεραπείας, πακέτου ή προϊόντων.
  • Όλο το προσωπικό εκπαιδεύεται στις πωλήσεις προϊόντων και υπηρεσιών και οι ενέργειες της ομάδας υποστηρίζονται και παρακολουθούνται καθημερινά.
  • Μειώνουμε τα έξοδα λειτουργίας αξιοποιώντας το δίκτυο προμηθευτών και την αγοραστική μας δύναμη που δίνει στους πελάτες μας το πλεονέκτημα της οικονομίας κλίμακας.

Η διαφορά της 3d είναι στα αποτελέσματα κερδοφορίας. Τα αποτελέσματα επιτυγχάνονται μέσα από την σωστή τοποθέτηση του Spa, τις ποιοτικές πολιτικές λειτουργίας και το ενθουσιώδες προσωπικό που επιτυγχάνει άριστη εξυπηρέτηση. Στόχος μας είναι ο κάθε πελάτης να απολαμβάνει μια μοναδική εμπειρία που θα μπορεί να μοιραστεί με τους οικείους του βοηθώντας την ανάπτυξη της επιχείρησης.

 

Ανάπτυξη Νέου Spa

Εάν σκέπτεστε την κατασκευή ή ανακαίνιση ενός οποιοδήποτε χώρου Spa, γυμναστηρίου, κέντρου ευεξίας, club αναψυχής ή αθλητικού κέντρου μπορούμε να παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες και να διασφαλίσουμε την καλύτερη τοποθέτηση της επένδυσής σας.

Θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας;

Καλέστε μας στο 210 7294907

Ζητηστε να σας καλεσουμε
Εγγραφείτε στο Newsletter της 3d
Εγγραφη