Ολοκληρωμένες Λύσεις Διαχείρισης Health Club Ξενοδοχείων

Η δημιουργία και λειτουργία ενός Health Club στον χώρο του ξενοδοχείου, εκτός από την δημιουργία μίας σημαντικής πηγής εσόδων από τις πωλήσεις συνδρομών και υπηρεσιών, αναγάγει το ξενοδοχείο σε σημείο συνάντησης της τοπικής κοινωνίας. Αυτό ωφελεί σημαντικά το ξενοδοχείο σε επίπεδο δημοσίων σχέσεων αλλά και σε επίπεδο πωλήσεων δωματίων και άλλων υπηρεσιών.
H 3d Leisure έχει αναπτύξει ολοκληρωμένες λύσεις για ξενοδοχεία που θέλουν να δημιουργήσουν ένα Ηealth Club μέσα στο ξενοδοχείο τους ή να αναπτύξουν υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες wellness, στοχεύοντας στην προσέλκυση πελατών Τουρισμού Ευεξίας.

Διαχείριση Health Club

H 3d leisure έχει αναπτύξει ένα ολοκληρωμένο πακέτο πολιτικών λειτουργίας, Quality Management Systems (QMS), που διοχετεύεται και αναπτύσσεται σε κάθε Health Club που αναλαμβάνουμε.

  • Εκπαιδεύουμε και καθοδηγούμε το προσωπικό στην ενσωμάτωση του QMS και διασφαλίζουμε την εύρυθμη και κερδοφόρα λειτουργία του γυμναστηρίου του ξενοδοχείου σας.
  • Σχεδιάζουμε και εκτελούμε αποτελεσματικές στρατηγικές μάρκετινγκ και εκπαιδεύουμε το προσωπικό σε συστήματα πωλήσεων για να διασφαλίσουμε τον μεγαλύτερο αριθμό πωλήσεων νέων συνδρομών, και πακέτων υπηρεσιών.
  • Εισάγουμε νέες πολιτικές, διαδικασίες και πλάνο ενεργειών διατήρησης μελών που δίνουν κίνητρα και ενθαρρύνουν τα μέλη του γυμναστηρίου να γυμνάζονται συχνά και να παραμένουν ενεργά.
  • Μειώνουμε το κόστος λειτουργίας των Health Club των πελατών μας αξιοποιώντας την αγοραστική μας δύναμη και το δίκτυο εγκεκριμένων προμηθευτών μας.

Οι πελάτες μας αναθέτουν τα γυμναστήρια των ξενοδοχείων τους, χωρίς να τα εγκαταλείπουν, σε μια ομάδα ειδικών που έχουν την δυνατότητα να αξιοποιήσουν εμπορικά τις εγκαταστάσεις του γυμναστηρίου του ξενοδοχείου. Όλα τα συστήματα και οι πολιτικές ποιότητας, λειτουργίας, πωλήσεων και ανθρωπίνου δυναμικού ελέγχονται τακτικά και τα αποτελέσματα παρουσιάζονται στην Διοίκηση του Ξενοδοχείου που λαμβάνει πλήρη ενημέρωση για την πορεία και την απόδοση του γυμναστηρίου.

Κεντρικές Υπηρεσίες Υποστήριξης

Η 3d leisure παρέχει 24-άωρη υποστήριξη και άμεση ανταπόκριση σε περίπτωση ανάγκης ενώ σε περίπτωση νέων έργων, μια ομάδα εξειδικευμένων επαγγελματιών υποστηρίζει την Διοίκηση του ξενοδοχείου με συμβουλευτικές υπηρεσίες.

 

Είστε ευχαριστημένοι από το Health Club του ξενοδοχείου σας;

Εάν θέλετε να μάθετε τις πραγματικές δυνατότητες του Health Club του ξενοδοχείου σας, σας προσφέρουμε έναν ενδελεχή, μη δεσμευτικό έλεγχο που θα σας βοηθήσει να εστιάσετε στα σημεία που έχουν πραγματική σημασία για την ανάπτυξη του.

Παρακαλούμε συμπληρώστε την φόρμα ή καλέστε μας στο 210 7294907 και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.Θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας;

Καλέστε μας στο 210 7294907

Ζητηστε να σας καλεσουμε
Εγγραφείτε στο Newsletter της 3d
Εγγραφη