10 λόγοι για να αναθέσετε την διαχείριση του εταιρικού σας γυμναστηρίου στην 3d leisure.

1.Συμμαχώντας με μία εξειδικευμένη εταιρεία διαχείρισης κατά την διάρκεια του σχεδιασμού του γυμναστηρίου διασφαλίζετε πως θα γίνουν κατανοητές οι ιδιαιτερότητες της εταιρείας σας και θα αποδοθούν πλήρως στον σχεδιασμό των εγκαταστάσεων και του προγράμματος. Κατανοώντας την ζήτηση, τα επίπεδα χρήσης και τις συνήθειες του προσωπικού βελτιώνουμε τον σχεδιασμό για καλύτερα αποτελέσματα.

2.Μπορούμε να σας βοηθήσουμε με τις προδιαγραφές σε κάθε επίπεδο για να διασφαλίσουμε πως έχετε πάρει τις σωστές αποφάσεις που θα ωφελήσουν στην σωστή και διαρκή λειτουργία των εγκαταστάσεων.

3.Το πιο σημαντικό συστατικό στην διαμόρφωση ενός επιτυχημένου εταιρικού γυμναστηρίου είναι το προσωπικό. Για την διαχείριση των εγκαταστάσεων θα χρειαστεί να ορίσετε κάποιον υπεύθυνο για την σωστή λειτουργία των εγκαταστάσεων και την πλήρη υλοποίηση και απόδοση των προγραμμάτων στο προσωπικό. Η 3d leisure μπορεί να παρέχει ένα δίκτυο υποστήριξης που περιλαμβάνει:

– Περιφερειακό Διευθυντή
– Κάλυψη βαρδιών σε περίοδο απουσίας, αδειών, γιορτών κα.
– Μια ομάδα σχεδιαστών για τον σχεδιασμό του υλικού μάρκετινγκ
– Ομάδα Υποστήριξης: Διαχείριση Ανθρωπίνου Δυναμικού, τμήμα Οικονομικών, Υγεία και Ασφάλεια, Μάρκετινγκ κα.

4.Μια εταιρεία διαχείρισης έχει όλα τα απαραίτητα συστήματα και διαδικασίες λειτουργίας που διαμορφώνονται ανάλογα με το μέγεθος και το εύρος υπηρεσιών του κάθε γυμναστηρίου. Η Ομάδα Υποστήριξης διασφαλίζει την συνέπεια της εκτέλεσης των συστημάτων μέσα από συνεχούς τακτικούς ελέγχους και καθημερινή επικοινωνία.

5.Έχει μεγάλη εμπειρία στην περίοδο πριν την έναρξη και είναι σε θέση να σχεδιάσει προωθητικές ενέργειες που θα δημιουργήσουν εντυπώσεις και μεγάλο ενδιαφέρον από την μεριά του προσωπικού.

6.Παρέχει τα δική της ασφάλεια γενικής και εργοδοτικής αστικής ευθύνης και αναλαμβάνει την ευθύνη της προστασίας των ανθρώπων που βρίσκονται ή χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις και τα προγράμματα.

7.Παρέχει μεγάλη οικονομία στην κατασκευή και λειτουργία μέσα από ένα εγκεκριμένο δίκτυο προμηθευτών.

8.Μια εταιρεία διαχείρισης γυμναστηρίων έχει άμεση πρόσβαση στην βιομηχανία του wellness και είναι σε θέση να ακολουθεί τις τάσεις και να παρέχει τα καλύτερα και πιο εξελιγμένα προγράμματα.

9.Η Ομάδα Υποστήριξης της εταιρείας μας ελέγχει τις εγκαταστάσεις και την ποιότητα παροχής υπηρεσιών για να διασφαλίσει την ποιότητα παροχής υπηρεσιών όπως συμφωνήθηκε.

10.Σε περίπτωση που μέλος του προσωπικού θέλει να αποχωρήσει, μια εταιρεία διαχείρισης είναι σε θέση να καλύψει άμεσα το κενό.

Θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας;

Καλέστε μας στο 210 7294907

Ζητηστε να σας καλεσουμε
Εγγραφείτε στο Newsletter της 3d
Εγγραφη