Όταν ξεκινάτε ή αναπτύσσετε ένα πρόγραμμα Corporate Wellness, ένα καλό σημείο εκκίνησης είναι να ανακαλύψετε την σημερινή κατάσταση της υγείας του προσωπικού.

H 3d οργανώνει ημέρες υγείας και παρέχει ιατρικές εξετάσεις που μπορούν να οργανωθούν μέσα από ένα online σύστημα που φτιάχνεται αποκλειστικά για εσάς με τα λογότυπα και τα χρώματα της εταιρείας σας.
Το πρώτο μέρος των εξετάσεων αφορά τον τρόπο ζωής που συμπληρώνεται online και μετά ακολουθεί συνάντηση 10 λεπτών όπου γίνονται μετρήσεις BMI, αρτηριακής πίεσης, χοληστερόλης και σακχάρου. Τα αποτελέσματα αναλύονται και δίνονται άμεσα οδηγίες.
Κάθε μέλος της ομάδας της εταιρείας σας θα λάβει μια προσωπική ανάλυση των αποτελεσμάτων, εμπιστευτικά, που χρησιμοποιεί την μέθοδο των χρωμάτων των φαναριών κυκλοφορίας:

  • πράσινο σημαίνει καλή κατάσταση υγείας,
  • πορτοκαλί σημαίνει πως χρειάζεται βελτίωση και
  • κόκκινο πως απαιτεί προσοχή.

Η ανάλυση θα προσδιορίσει τα σημεία της υγείας που χρειάζονται βελτίωση και θα βοηθήσει το προσωπικό να αναλάβει την ευθύνη της κατάστασης της υγείας τους και να ξεκινήσει δραστηριότητες με την δική μας ενημέρωση, καθοδήγηση και επίβλεψη.

Κατεβάστε δείγμα της Ανάλυσης

Στην συνέχεια, παρουσιάζουμε στην διοίκηση την γενική εικόνα υγείας του προσωπικού που συμμετέχει στο πρόγραμμα που μπορεί να διαχωριστεί ανά τμήμα ή ακόμα και ανά γεωγραφική θέση. Κατεβάστε ένα δείγμα της Ανάλυσης.

Για την καλύτερη δυνατή συμμετοχή στις Ημέρες Υγείας είναι απαραίτητο να προηγηθούν καμπάνιες μάρκετινγκ που να περιλαμβάνουν ενημέρωση μέσα από την πλατφόρμα της εταιρείας σας, αφίσες, προσκλήσεις, και e-mails. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε στην σχεδίαση ή ακόμα και να λάβουμε μέρος με μικρά happenings μέσα στον χώρο της εταιρείας σας για την προώθηση του προγράμματος.

Θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας;

Καλέστε μας στο 210 7294907

Ζητηστε να σας καλεσουμε
Εγγραφείτε στο Newsletter της 3d
Εγγραφη