Είστε fit για business?

Παθήσεις όπως ο διαβήτης τύπου 2, κάρδιο-αναπνευστικές παθήσεις, κατάθλιψη και άνοια είναι στενά συνδεδεμένες με την έλλειψη άσκησης. Μελέτες έχουν δείξει πως μικρή αύξηση της σωματικής άσκησης βοηθάει σημαντικά στην πρόληψη αλλά και την διαχείριση των παθήσεων αυτών.

Αυτές αλλά και άλλες παθήσεις έχουν μεγάλο αντίκτυπο σε κάθε επιχείρηση καθώς αυξάνονται οι απουσίες για λόγους υγείας με συνέπεια την μείωση της παραγωγικότητας και της απόδοσης. Σε αντίθεση, μελέτες δείχνουν πως το προσωπικό που ασκείται έχει χαμηλότερα επίπεδα άγχους, πάσχει λιγότερο από μυο-σκελετικούς πόνους και έχει καλύτερες επιδόσεις παραγωγικότητας.

Υπάρχουν 3 σημαντικά εμπόδια που κρατούν το προσωπικό μακριά από την άσκηση: ο χρόνος, η έλλειψη εγκαταστάσεων και το εργασιακό άγχος.
Οι εγκαταστάσεις γυμναστηρίου στον χώρο εργασίας εξαλείφουν και τα 3 εμπόδια και μπορούν να αποφέρουν σημαντικά οφέλη προς την βελτίωση της υγείας των εργαζομένων και της παραγωγικότητας του Οργανισμού. Η καθοδήγηση και οι ενέργειες σε σχέση με την διατροφή, την διακοπή καπνίσματος και την διαχείριση άγχους συμβάλουν στην ολιστική αντιμετώπιση και βελτίωση της ποιότητας ζωής του προσωπικού και της δυναμικής του Οργανισμού.

Εάν ο Οργανισμός σας ψάχνει για ιδέες, πρωτοβουλίες και ενέργειες σχετικά με τον σχεδιασμό ενός προγράμματος corporate wellness, ένα καλό σημείο εκκίνησης είναι να μάθει πως νιώθει το προσωπικό σήμερα.

Έρευνες Ποιότητας Ζωής

Πολλοί Οργανισμοί διεξάγουν έρευνες προσωπικού για διάφορα εταιρικά θέματα. Αυτή η έρευνα διαφέρει καθώς καθορίζει τα επίπεδα ποιότητας ζωής του προσωπικού και αποτελεί τον κύριο δείκτη ενός προγράμματος Corporate Wellness.

Μάθετε Περισσότερα

Ημέρες Υγείας

Η 3d leisure παρέχει Ιατρικές Εξετάσεις που περιλαμβάνουν μία απλή αξιολόγηση που συμπληρώνεται αρχικά, και παρακολουθείται στην συνέχεια με εξετάσεις σακχάρου, χοληστερόλης και αρτηριακής πίεση.

Μάθετε Περισσότερα

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια δωρεάν καθοδηγητική συνεδρία.


Θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας;

Καλέστε μας στο 210 7294907

Ζητηστε να σας καλεσουμε
Εγγραφείτε στο Newsletter της 3d
Εγγραφη