Η 3d leisure αναλαμβάνει να εκτελέσει μεμονωμένα έργα σχετικά με Spa και Health Clubs Ξενοδοχείων, Εταιρικά Γυμναστήρια, Γυμναστήρια και Χώρους Αναψυχής

Από το 1991, η 3d έχει αναλάβει και εκτελέσει πάνω από 300 έργα συμβουλευτικής στον χώρο του Spa & Wellness. Στους πελάτες της συγκαταλέγονται μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο της φιλοξενίας αλλά και ιδιώτες επενδυτές στο Ηνωμένο Βασίλειο, Ευρώπη και Μέση Ανατολή.

Εάν σχεδιάζετε να ξεκινήσετε οποιασδήποτε μορφής επιχειρηματικό σχέδιο που περιλαμβάνει γυμναστήριο, spa, αθλητικές εγκαταστάσεις ή εγκαταστάσεις αναψυχής, μπορούμε να παρέχουμε πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε σωστά την επένδυσή σας.

Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν:

  • Έρευνα Αγοράς και Ανταγωνισμού
  • Εκτίμηση της δυνητικής ζήτησης
  • Ανάπτυξη Concept
  • Σχεδιασμό των εγκαταστάσεων με σκοπό την βέλτιστη ταξινόμηση
  • Στοχοθέτηση και ρύθμιση βασικών δεικτών απόδοσης
  • Σχεδιασμός και κατασκευή

Σχεδιασμός, Οργάνωση και Παράδοση

Η 3d μπορεί να σας βοηθήσει με τον βέλτιστο σχεδιασμό των εγκαταστάσεων σας, να επιλέξει τις καλύτερες προδιαγραφές κατασκευής, την εσωτερική διακόσμηση, την επιλογή εξοπλισμού και την οργάνωση της επιχείρησής σας σε όλους τους τομείς.

 

Λειτουργία

Έχουμε αναλάβει και εκτελέσει μεγάλο αριθμό έργων συμπεριλαμβανομένων αξιολόγησης επιχειρήσεων, έναρξη λειτουργίας, ανάπτυξη πωλήσεων, σχεδιασμό και εκτέλεση πλάνων μάρκετινγκ και έργα αναδιοργάνωσης επιχειρήσεων. H 3d στηρίζει οποιαδήποτε έργο αφορά τον χώρο στον οποίο εξειδικεύεται.

Θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας;

Καλέστε μας στο 210 7294907

Ζητηστε να σας καλεσουμε
Εγγραφείτε στο Newsletter της 3d
Εγγραφη