Πετρελαϊκή Εταιρεία – Corporate Wellness

Συνεργαζόμαστε με την 3d leisure σχεδόν 3 χρόνια και είμαι πολύ ευχαριστημένος με την βελτίωση των εγκαταστάσεων και τις υπηρεσίες που παρέχονται στο προσωπικό. Εκτελούσα χρέη Contract Manager και είχα υπό την επίβλεψή μου τις εγκαταστάσεις και τις υπηρεσίες wellness όταν αναθέσαμε στην 3d leisure την διαχείριση και από τότε έχουμε διαπιστώσει τρομερές βελτιώσεις. Το προσωπικό λαμβάνει πιο σοβαρά υπόψη του την υγεία και την ασφάλεια στον χώρο εργασίας, παρέχονται άριστες υπηρεσίες και η συμμετοχή στα ομαδικά μαθήματα και στο γυμναστήριο έχει αυξηθεί σημαντικά. Σαν χρήστης των εγκαταστάσεων του γυμναστηρίου μπορώ να δω τις βελτιώσεις από πρώτο χέρι και αυτό επιβεβαιώνει πως πήραμε την σωστή απόφαση να επιλέξουμε την 3d leisure για την διαχείριση του γυμναστηρίου μας.

Εταιρεία Παροχής Ενέργειας – Corporate Wellness

Από τότε που η 3d leisure ανέλαβε την διαχείριση του εταιρικού μας γυμναστηρίου, η όλη ατμόσφαιρα έχει αλλάξει. Πήγαινα σε γυμναστήρια 12 χρόνια και αυτή είναι η πρώτη φορά που κάποιος προνόησε να προσφέρει συμβουλές και υποστήριξη. Η ομάδα της 3d leisure ενθαρρύνει το προσωπικό να γυμνάζεται καλύτερα και το αποτέλεσμα είναι να χρησιμοποιούν το γυμναστήριο όταν στο παρελθόν δεν το χρησιμοποιούσαν. Από την πλευρά της, η Διοίκηση είναι ευχαριστημένη με το γεγονός καθώς βοηθάει να αναπτυχθεί ένα ‘υγιές’ ανθρώπινο δυναμικό. Από την πλευρά του προσωπικού, υπάρχει μεγάλη ενθάρρυνση και παρακίνηση που τους προτρέπει να βελτιώνονται συνεχώς και να χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις πιο συχνά. Η συνεχόμενη αλλαγή των προπονήσεων και οι νέες ασκήσεις που δίνονται έχουν κάνει την διαφορά. Το προσωπικό είναι πάντα διαθέσιμο να βοηθήσει και να δώσει συμβουλές και είναι ότι καλύτερο είχαμε όσο δουλεύουμε εδώ, εδώ και πολλά χρόνια.

Ιδιοκτήτης ξενοδοχείου Best Western

Συνεργαζόμαστε με την 3d leisure περισσότερα από 7 χρόνια. Όλο αυτό το διάστημα η απόδοση του Club έχει βελτιωθεί δραματικά από σημαντικό έλλειμμα σε σταθερή κερδοφορία. Τα έσοδα έχουν αυξηθεί περίπου 60% μόνο τα τελευταία 3 χρόνια. Έχω μια πολύ καλή επαγγελματική σχέση με την ομάδα της 3d Leisure που στηρίζουν κάθε τμήμα του Club μας. Είναι experts στον τομέα αναψυχής ξενοδοχείων και θα τους συνέστηνα σε άλλους ιδιοκτήτες ξενοδοχείων.

Director of Operations – Εταιρεία Διαχείρισης Ξενοδοχείων

Συνεργαζόμαστε με την 3d leisure πάνω από 2 χρόνια. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου έχουν γίνει ένα αξιόλογο μέλος της ομάδας μας. Η βοήθεια και η εμπειρία τους έχει συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη και την επιτυχία του Ομίλου μας.

Regional Director of Operations – Εταιρεία Διαχείρισης Ξενοδοχείων

Η 3d leisure μας προσφέρει άριστες υπηρεσίες περισσότερα από 10 χρόνια, μέσα από το δίκτυο υποστήριξης που διαθέτουν, τις συχνές επισκέψεις τους για να διασφαλίσουμε πως η ομάδα είναι καλά οργανωμένη και προσκαλώντας με μηνιαίως, σε συναντήσεις για την διατήρηση μια στενής συνεργασίας.

Επιστημονικό Πάρκο  Corporate Wellness

Δεν έχω κανέναν δισταγμό να συστήσω την 3d leisure. Έχουν εκτενή εμπειρία στην διαχείριση γυμναστηρίων, μικρών και μεγάλων, και σαν πάροχος υπηρεσιών διαχείρισης του εταιρικού μας γυμναστηρίου μας έχει προσφέρει άριστες υπηρεσίες. Οι εγκαταστάσεις παρέχουν ένα περιβάλλον ενθάρρυνσης για να γυμναστείς και να βελτιώσεις την κατάσταση υγείας σου. Ο Club Manager τρέχει το γυμναστήριο αποτελεσματικά και παρέχει το ίδιο συμβουλές όπως σε αρχάριους έτσι και σε προχωρημένους, σχεδιάζοντας εξειδικευμένα προγράμματα για τις ανάγκες του κάθε υπαλλήλου μας. Η εταιρεία παρέχει δίκτυο στήριξης και περιφερειακό διευθυντή που διασφαλίζει την καλή επικοινωνία και την συνεχή στήριξη για την σωστή διαχείριση του γυμναστηρίου. Κάνουμε συναντήσεις κάθε 3 μήνες με τους χρήστες του γυμναστηρίου και την 3d για να διασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή λειτουργία των εγκαταστάσεων. Η 3d έχει διασφαλίσει την διατήρηση άριστων σχέσεων παρέχοντας αξία στην συνεργασία μας με την ευέλικτη προσέγγιση και την προθυμία τους να δουλεύουν πάνω σε δικές μας ιδέες που τις αποδέχονται και τις εμπλουτίζουν με την εμπειρία τους.

Facilities ManagerCorporate Wellness

Η πολιτική ευεξίας στην Εταιρεία μας είναι μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία για όλους εμάς και η 3d leisure έχει κατανοήσει πλήρως και έχει στηρίξει την επιθυμία μας να προσθέσουμε αυτό το χαρακτηριστικό προς όφελος του προσωπικού. Η ομάδα που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις της εταιρείας μας είναι καλά οργανωμένη και η ομάδα στήριξης και διοίκησης συμβάλει σημαντικά σε αυτό. Στην πραγματικότητα, είναι μια συνεργασία με πολλά οφέλη, με ξεκάθαρη κατεύθυνση και μέλλον.

Γενικός Διευθυντής Ξενοδοχείου 

Η 3d leisure είναι μια πολύ καλή εταιρεία για να συνεργάζεσαι – η δουλειά γίνεται με επιτυχία.

Γενικός Διευθυντής Ξενοδοχείου 

Η 3d leisure είναι επαγγελματίες που στηρίζουν, εκπαιδεύουν και υποστηρίζουν τις προσπάθειες του ξενοδοχείου.

Διευθύνων Σύμβουλος – Εταιρεία Διαχείρισης Ξενοδοχείων

Σας γράφω για να δηλώσω, πως εσείς και η εταιρεία σας, παρέχετε άριστες υπηρεσίες που προσφέρουν σημαντική αξία σε εμάς αλλά και στους πελάτες μας. Εσείς και οι συνάδελφοί σας στην 3d leisure παίρνετε την ευθύνη από τους ώμους μας καθώς διασφαλίζετε την ασφάλεια και τις ενέργειες προώθησης του club. Προνοείτε και μας ενημερώνετε για την λειτουργία του club αλλά και για το προσωπικό. Έχω συστήσει την εταιρεία σας σε όλους τους φίλους και γνωστούς μου.

Γενικός Διευθυντής Ξενοδοχείου 

Το να συνεργαστούμε με την 3d leisure στην ανάθεση της διαχείρισης του χώρου αναψυχής του ξενοδοχείου μας ήταν μια απόφαση που σωστά πάρθηκε. Μόνο μέσα σε 5 μήνες έσπασαν κάθε ρεκόρ πωλήσεων και εσόδων, με την σωστή καθοδήγηση και παρακίνηση του προσωπικού. Έχουμε αναπτύξει μια πολύ καλή σχέση και σε αυτό συνέβαλε πως όλα τα μέλη της διοίκησης είναι πολύ προσιτά και αποφασισμένα να αναπτύξουν το κάθε έργο προς όφελος όλων.

 

Θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας;

Καλέστε μας στο 210 7294907

Ζητηστε να σας καλεσουμε
Εγγραφείτε στο Newsletter της 3d
Εγγραφη