Η ομάδα της 3d αποτελείται από ειδικούς με μεγάλη εμπειρία σε διάφορους τομείς. Ψάχνουμε πολύ για να διασφαλίσουμε πως ο κατάλληλος άνθρωπος βρίσκεται στην κατάλληλη θέση την κατάλληλη στιγμή.

Τα Στελέχη της 3d leisure

Mark Bremner

Διευθύνων Σύμβουλος

Έχοντας ολοκληρώσει σπουδές στην Διοίκηση Επιχειρήσεων και μετά από ταξίδια σε όλο τον κόσμο, ο Mark ήταν ένας από τους ιδρυτές της DC Leisure, μια τοπική εταιρεία διαχείρισης κέντρων αναψυχής που διαχειριζόταν πάνω από 100 εγκαταστάσεις αναψυχής για λογαριασμό των τοπικών αρχών. Έχοντας πουλήσει αυτήν την επιχείρηση, ο Mark επικεντρώθηκε στην ανάπτυξη των υπηρεσιών της 3d Leisure. Ο Mark για πάνω από 9 χρόνια εκτελούσε χρέη Ταμία στο Fitness Industry Association του Ηνωμένου Βασιλείου (τώρα Active UK) και είναι ένα πολύ γνωστό και σεβαστό πρόσωπο της βιομηχανίας του Fitness & Wellness.

(+44) 07831 138734

mark.bremner@3dleisure.com

Andrew Deere

Finance Director

Απόφοιτος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου του Bristol, ο Andrew, ταξίδεψε τον κόσμο πριν αποφασίσει να εργαστεί στην εκδοτική επιχείρηση της οικογένειας του, η οποία παραμένει ενεργή ακόμα και σήμερα. Εργάζεται στην 3d leisure από το 1999 ως Οικονομικός Διευθυντής με την συνολική ευθύνη της διαχείρισης και των οικονομικών της εταιρείας. Ο Andrew είναι υπεύθυνος για την λειτουργία της εταιρείας στα κεντρικά γραφεία που εδρεύουν στο Farnham, Surrey. Η Ομάδα των κεντρικών γραφείων υποστηρίζει τα υπό διαχείριση κέντρα στην οικονομική διαχείριση, υποστήριξη ανθρωπίνου δυναμικού, ασφάλεια και μάρκετινγκ.

(+44) 07802 384093

andrew.deere@3dleisure.com

Paul Ramsay

Group Operations Director

Ο Paul εντάχθηκε στην ομάδα της 3d leisure αρχικά ως γυμναστής. Μετά από την επιτυχημένη του πορεία αναλαμβάνοντας πολλούς ρόλος προάχθηκε το 2000 στην θέση του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Διευθυντή. Ο Paul έχει δουλέψει εκτενώς με μεγάλο εύρος πελατών και αντιλαμβάνεται τι χρειάζεται για να φθάσει το κάθε club την πραγματική του δυναμική. Ο Paul επιβλέπει την λειτουργία όλων των spa και γυμναστηρίων που διαχειρίζεται η εταιρεία και παρέχει συνεχή υποστήριξη στην ομάδα των Περιφερειακών Διευθυντών. Επικοινωνεί τουλάχιστον μηνιαίως με τον κάθε Club Manager και με πελάτες αλλά και πιο τακτικά όταν απαιτείται. Είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη και την υλοποίηση των Διαδικασιών και Συστημάτων Λειτουργίας (QMS) όπως και για το δίκτυο συνεργατών και προμηθευτών.

(+44) 07721 879963

paul.ramsay@3dleisure.com

Ιωάννης Πατσάνης

Country Manager, Greece

O Ιωάννης είναι απόφοιτος Γυμναστικής Ακαδημίας με ειδίκευση στη φυσικοθεραπεία και κάτοχος τίτλου Msc από το Καθολικό Πανεπιστήμιο του Leuven στο Βέλγιο. Ο Ιωάννης έχει μεγάλη και διεθνή εμπειρία στον σχεδιασμό, ανάπτυξη και διαχείριση spa, γυμναστηρίων και κέντρων ευεξίας. Μετά από πολυετή καριέρα ως στέλεχος σε σημαντικές διεθνής ξενοδοχειακές αλυσίδες, health clubs και spas και ως σύμβουλος επιχειρήσεων, εντάχθηκε στην Ομάδα της 3d leisure ως Country Manager. Ο Ιωάννης είναι υπεύθυνος για τις δραστηριότητες της 3d leisure στην Ελλάδα και την Κύπρο.

(+30) 210 7294907

ioannis.patsanis@3dleisure.gr

Paul Dickinson

Business Development Director

O Paul εργάζεται στην 3d leisure από το 2003 όπου ξεκίνησε ως Club Manager. O Paul προάχθηκε το 2013 και σήμερα εκτελεί χρέη Εμπορικού Διευθυντή. Εκτός από την άμεση εμπλοκή του στην ανάπτυξη των club, ο Paul είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη της εταιρείας διασφαλίζοντας νέους πελάτες.

(+44) 07818455417

Γνωρίστε τον Paul Dickinson, Business Development Director

paul.dickinson@3dleisure.com

Θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας;

Καλέστε μας στο 210 7294907

Ζητηστε να σας καλεσουμε
Εγγραφείτε στο Newsletter της 3d
Εγγραφη