Εδώ θα βρείτε μερικές ιστορίες επιτυχίας των πελατών μας συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών Corporate Wellness και Διαχείρισης Spa ξενοδοχείων.

Εταιρικό Πρόγραμμα Corporate Wellness

Δουλέψαμε με τον πελάτη μας σχεδόν 2 χρόνια πρίν την έναρξη λειτουργίας του γυμναστηρίου με 30 σταθμούς εκγύμνασης, solarium, 2 δωμάτια θεραπειών και αποδυτήρια. Οι εγκαταστάσεις άνοιξαν για όλο το προσωπικό με μια ελάχιστη χρέωση συνδρομής. Μετά 3 μήνες περίοδο προ-πώλησης συνδρομών, το γυμναστήριο άνοιξε με το 75% του στόχου συνδρομητών ενώ ο στόχος συνδρομητών επιτεύχθηκε 3 μήνες αργότερα. Ο στόχος μελών παρέμεινε σε σταθερά υψηλά επίπεδα, με το 45% των υπαλλήλων να είναι ενεργά μέλη για 7 συνεχόμενα χρόνια και μέχρι σήμερα. Ο οργανισμός συνεχίζει να έχει έσοδα από το γυμναστήριο τα οποία και επενδύει πάλι στο γυμναστήριο για την συντήρηση, αλλαγή ή αγορά νέων μηχανημάτων, προγραμμάτων κτλ. Αναλάβαμε επίσης την διαπραγμάτευση εκπτώσεων για γυμναστήρια που ήταν απομακρυσμένα από τα κεντρικά του Οργανισμού για την εξυπηρέτηση του συνόλου του προσωπικού.


ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ CORPORATE WELLNESS

Health Club Ξενοδοχείου

Αναλάβαμε την διαχείριση του συγκεκριμένου Club ξενοδοχείου όταν οι συνδρομές είχαν μειωθεί κατά πολύ και τα αποτελέσματα έδειχναν πάνω από 50.000 ευρώ έλλειμμα το χρόνο. Στο διάστημα που η 3d leisure είχε την ευθύνη της διαχείρισης του Club και μετά από την προσαρμογή του club στις διαδικασίες λειτουργίας (QMS) τα μέλη αυξήθηκαν κατά 100% σε έναν χρόνο και το Club επανήλθε στο σημείο 0 μέσα σε 9 μήνες. Από τότε, το club φθάνει σταθερά τους στόχους του και παραμένει κερδοφόρο κάθε χρόνο.


ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ

Αυτόνομο Γυμναστήριο

Όταν αναλάβαμε την διαχείριση του γυμναστηρίου, τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά με περίπου 40.000 ευρώ έλλειμμα το χρόνο. Χωρίς επιπλέον επενδύσεις, αναπτύξαμε την συνδρομητική βάση κατά 40% και βάλαμε το γυμναστήριο σε θετικό πρόσημο στους πρώτους 18 μήνες. Το Club σήμερα στοχεύει σε έσοδα σε λιγότερο από 2 χρόνια από την έναρξη της συνεργασίας με την 3d leisure.

Κύριες Ενέργειες:

Πλήρης έλεγχος λειτουργίας και εκπόνηση μελέτης ανάπτυξης του Club με συγκεκριμένες προτάσεις.

 • Οι προτάσεις μπήκαν σε προτεραιότητα και αποφασίστηκε το λεπτομερές πλάνο ενεργειών για την αναδιάρθρωση του Club.

 • Σχεδιάστηκε από την αρχή το πλάνο διαφήμισης και προώθησης όπως και το πλάνο πωλήσεων.

 • Εγκαταστάθηκαν συστήματα διαχείρισης πωλήσεων, δοκιμάστηκαν και το προσωπικό εκπαιδεύτηκε.

 • Ξεκίνησαν οι πωλήσεις συνδρομών online

 • Έγιναν αλλαγές στον ετήσιο προϋπολογισμό του Club και συμφωνήθηκαν οι στόχοι πωλήσεων.

 • Οι πωλήσεις σε σχέση με τα ραντεβού αυξήθηκαν κατά 17%.

 • Η ποιότητα παροχής υπηρεσιών ξεκίνησε να αξιολογείται και βελτιώθηκε.

 • Έγινε έλεγχος των εξόδων λειτουργίας, εντοπίστηκαν ευκαιρίες οικονομίας και αξιοποιήθηκαν.

Αποτελέσματα:

 • Μετά από 7 μήνες αυξήθηκαν τα έσοδα κατά 20%

 • Χρόνο με τον χρόνο η κερδοφορία αυξήθηκε κατά 26%

 • Νέες υπηρεσίες αποτέλεσαν νέες πηγές εσόδων για την επιχείρηση βελτιώνοντας τα έσοδα.


ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΥΤΟΝΟΜΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΩΝ

Spa Ξενοδοχείου

Μετά από 2 χρόνια εργασίας στην προετοιμασία, σχεδιασμό και κατασκευή, εγκαινιάσαμε ένα ολοκληρωμένο spa ξενοδοχείου στην Ιρλανδία. Οι εγκαταστάσεις είναι χωρισμένες σε 2 διαφορετικά τμήματα, με τις εγκαταστάσεις του spa να περιλαμβάνουν γυμναστήριο, πισίνα, σάουνα, εξωτερική θερμαινόμενη πισίνα, πισίνα υδροθεραπείας και 14 δωμάτια θεραπειών.

Το Spa άνοιξε με 500 μέλη και έφτασε τα 1200 στο διάστημα των πρώτων 6 μηνών. Πολύ γρήγορα, το spa, καθιερώθηκε σαν προορισμός από τους επισκέπτες και σαν κέντρο αναψυχής και ομορφιάς από τους κατοίκους της περιοχής δημιουργώντας έσοδα ύψους 22.000 ευρώ την εβδομάδα μόνο από τις θεραπείες. Το ξενοδοχείο είδε την πληρότητα των δωματίων να ανεβαίνει κατά 25% τα σαββατοκύριακα μετά από συντονισμένες ενέργειες μάρκετινγκ για το ξενοδοχείο και για το spa.

HOTEL SPA MANAGEMENT SERVICES

 

Θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας;

Καλέστε μας στο 210 7294907

Ζητηστε να σας καλεσουμε
Εγγραφείτε στο Newsletter της 3d
Εγγραφη