Υπηρεσίες Διαχείρισης Spa, γυμναστηρίων, αθλητικών κέντρων και χώρων αναψυχής

Σταθερά αποδίδουμε κερδοφορία και θετικά αποτελέσματα σε όλους μας τους πελάτες.

H 3d leisure είναι μια εξειδικευμένη εταιρεία διαχείρισης εγκαταστάσεων αναψυχής που δραστηριοποιείται από το 1991 και διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην σχεδίαση, έναρξη, ανάπτυξη και διαχείριση spa, γυμναστηρίων, αθλητικών κέντρων και χώρων αναψυχής. Στα 25 χρόνια λειτουργίας της έχει αναλάβει 300 και πλέον έργα στην Ευρώπη και Μέση Ανατολή ενώ σήμερα διαχειρίζεται 68 γυμναστήρια, spa και χώρους αναψυχής.

H 3d έχει μεγάλη εμπειρία στον σχεδιασμό και διαχείριση εγκαταστάσεων αναψυχής ξενοδοχείων, εταιρειών, γυμναστηρίων και αθλητικών κέντρων.

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις διαχείρισης και επαγγελματικές συμβουλευτικές υπηρεσίες σε τομείς όπως το μάρκετινγκ, τις πωλήσεις και την ανάπτυξη νέων επιχειρήσεων.

Για ιδιώτες και επιχειρήσεις που ξεκινούν τώρα μια νέα επιχείρηση ή επιθυμούν την αναβάθμιση των εγκαταστάσεών τους, παρέχουμε υποστήριξη σε όλα τα στάδια από μελέτες σκοπιμότητας, ανάπτυξη concept, αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, εσωτερική διακόσμηση και κατασκευή μέχρι το στάδιο της προ-έναρξης και την συνολική διαχείριση.

Είμαστε ειδικοί με μεγάλη εμπειρία και μακρόχρονη πορεία στον χώρο του fitness and wellness διεθνώς. Η αγοραστική μας δύναμη προσφέρει στους πελάτες μας σημαντική οικονομία στα έξοδα σχεδίασης και κατασκευής, εξοπλισμού και λειτουργίας της επιχείρησής τους.

 

Γνωρίστε τον Business Development Director της 3d

 

Θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας;

Καλέστε μας στο 210 7294907

Ζητηστε να σας καλεσουμε
Εγγραφείτε στο Newsletter της 3d
Εγγραφη